Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2012 10:05 - Телекинеза
Автор: psihotronika Категория: Други   
Прочетен: 1260 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 04.12.2012 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Изумително е колко много от способностите на съзнанието и от капацитета  на собствения си мозък не познаваме

Телекинезата е способността да упражняваш влияние върху предмети единствено с помощта на силата на съзнанието си. 

Всеки един от нас е надарен с това умение, но въпроса е на практика да го развие.

Основното схващане гласи, че телекинезата е феномен, основан на въздействието на магнетична или електрична енергия, която хората са способни да излъчват. Стимулирана да се развие, тя е способна да премества или огъва предмети,  затваря или отваря врати и прозорци, да контролира светлините и др.

Любопитно е, че при много хора тя се проявява спонтанно за тяхно и всеобщо учудване. Например, ако непредизвикан от физическа намеса предмет падне или се издигне в стаята, това надали е полтъргайст, а по-скоро внезапно проявление на ваши телекинетични способности.

Тези паранормални способности отдавна тревожат човешкия ум. Те били известни още на йогите-мистици в древността, които, както се смята, са можели да материализират от въздуха предмети, да ги преместват, да ги издигат във въздуха. През XX в. такива способности започнали да се наблюдават и у представители на по-младите цивилизации, които никога не били чували за йога или някакви псидуховни практики. Какви са тези скрити психически сили, които позволяват на хората да влияят на предметите без непосредствено физическо въздействие?

Някои изследователи твърдят, че въздействието се осъществява за сметка на образуването на мощни физически полета (отбелязано е например, че при телекинеза се генерират силни импулсни полета с електромагнитен произход и акустични сигнали).Според други изследователи то става чрез мислено усилие. При това мисълта се разглежда като нематериална субстанция, оказваща влияние на материалните същности.

Отбелязано е, че телекинезата, както и другите парапсихологически способности, понякога се появяват в резултат на травми, заболявания, стрес, удар с ток и други.


Замислете се каква малка част от мозъка си използваме.

Някои хора се интересуват от изкуство, други от математика, трети от литература. Като че ли засиленото влечение към нещо, неминуемо изключва останалите. 

И както един художник може да изучи висша математика, ако наистина се постарае, така и ние, с повече труд и усилия, може да се научим да сме господари на способностите на съзнанието си. 

Всеки може да отключи в себе телекинезата, ако се отдаде на подходящите упражнения. 

От научна гледна точка, телекинезата е необясним феномен.
Този наложен скептицизъм възпира и много хора, които искат да отключат това умение в себе си. Но е възможно да се провокира и спонтанно.

Обикновено причините, които възпрепятстват хората да овладеят телекинетичните си способности са обвързани с ежедневния стрес, недоверието и най-вече схващането, че това е специална дарба, с която малцина са облагодетелствани.

Ако все пак сте готови да се сблъскате с това предизвикателство, ето стъпките, по които трябва да тръгнете, за да имате успех в края на усилията си.

-Изкоренете всяко съмнение, че нищо няма да се получи. 
Телекинезата съществува! Хората са я упражнявали и продължават да я упражняват. Съмнението е като бариера, която, ако не преодолеете сега, няма смисъл да продължавате.

- Логиката няма място тук
Живеем в практичен свят и като естествено следствие е нормално да подлагаме всяко нещо на анализ, преди да го приемем за истина. Оставете практичното мислене на една страна. Когато постигнете ефекта на телекинезата, понятието, че всяко нещо трябва да подлежи на логически анализ, ще се размие.


- Медитацията
Трябва да медитирате. Медитацията е ключовият елемент, който ще ви помогне да достигнете състояние на хармония с душата и съзнанието си. Оттам крачката към практикуването на телекинеза е възможно най-лесно постижима.


Ако решите, че желаете да опитате, имайте в предвид някои основни неща. Не позволявайте това желание да се превърне в идея-фикс. Не си го поставяйте за цел, която на всяка цена трябва да постигната на момента. Това умение се придобива изключително бавно. Понякога може да отнеме години. Посветете се на него, забавлявайте се, докато го изучавате и така, с постоянство, трудът ви ще бъде възнаграден. Да отключите такава енергия в себе си може да е предизвикателство, но още по-голямо предизвикателство ще е да я овладеете и използвате в правилната посока след това. Без да злоупотребявате. 

След като вече сте наясно с всичко това и сте готови да се изправите на своеобразен дуел с логиката, въоръжете се! Най-мощно оръжието е търпението. С негова помощ нищо не може да ви се опре. Няма да повярвате на какво е способен всеки един от вас...
Гласувай:
6
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. flash24 - Аз да попитам
04.12.2012 16:13
За едни е дарба,а за други проклятие.Много е трудно да си изключиш логиката и да приемаш всичко случващо се за "нормално".Благодарение на телекинеза ли са били построени пирамидите и Стоунхейдж?А каква всъщност е разликата между телекинеза и полтъргайст?Имам и други въпроси,но да не прекалявам:))
цитирай
2. psihotronika - Ха само така
04.12.2012 17:06
От къде да започна виждам че ти е интеесно:) радвам се за това.Може и проклятие да ако човек не си обърни внимание какво прави започва да прави спонтанно разни неща а това е кофти да правиш нещо без да имаш контрол над него.За логиката какво да ти кажа за това казвам наблюдавай безпристрастно без да съдиш това е такова това е онакова само това е начина безпристрастен да си към всичко което наблюдаваш и правиш в тази посока.Напълно е възможно чрез телекинеза да са построениа относно за там съм сигурен че камъните са пренеси там чрез телекинеза.Стоунхейдж е място където магйосници са се събирал ии са извършвали ритуали те и за това са в кръг камъните това нареждане на камъните е било с цел защита.Питаш ме каква е разликата между полтъргайст и телекинеза.Полтъргайста е енергийно същество 98% от случайте го създават момичетата и то докато са малки преди бубертета създават го несъзнателно повечето с психичното си сътояние да и то движи предмета събаря,троши и какво ли не още но този който разбира ще разбере че е полтъргайст то усеща и може да бъде премахнато или как да кажа овладяно,спряно в смисъл създава го след това го унищожава,а ако е несъзнателна телекинеза тя няма как да бъде спряна или си остава несъзнателна или я осъзнаваш и почваш да я контролираш и също така този който разбира ще разбере, че това го прави самия човек дано да съм бил достатъчно изчерпателен :))
цитирай
3. ommm - телекинеза
04.12.2012 22:17
да,това е така.много добре написано.полтъргайста престава да действа в присъствието на осъзнат психотроник.защото психотроника започва да контролира полтаргайста(тоест момичето което го създава)това се получава чрез насочени усещания и психоемоционални състояния.само за пример,момичетата не могат да направят пирокинеза.това е зона на момчетата,пак на същата възраст.УСПЕХ НА НАЧИНАЕЩИТЕ
цитирай
4. balgarski7vinarki - и все пак ,ами ако е част от "контрола" или чифутов номер за фиксиране на вниманието върху несъществуващи,
04.12.2012 23:57
но удобни за дадена манипулативна цел "феномени"?Че и експеримент от серия ХАРП или военна кинеза?
Както и да е- ТЛК е на военна инсталация кой знае от колко хилядолетия....
Ха-Ха относно хилядолетията.
цитирай
5. balgarski7vinarki - и все пак ,ами ако е част от "контрола" или чифутов номер за фиксиране на вниманието върху несъществуващи,
04.12.2012 23:57
но удобни за дадена манипулативна цел "феномени"?Че и експеримент от серия ХАРП или военна кинеза?
Както и да е- ТЛК е на военна инсталация кой знае от колко хилядолетия....
Ха-Ха относно хилядолетията.
цитирай
6. psihotronika - Омм
05.12.2012 11:48
Радвам се че ти харесва все пак си човек с не малко опит и знания и развитие в тази посока.От който опит и аз черпя все още,твойте мнения за мен са малко или много важни,като компас са ми,като ориентир си ми от време не време :)
цитирай
7. psihotronika - balgarski7vinarki
05.12.2012 11:56
Да ти говориш за технологиите които са изработени на базата на познанието на физиците за торсионните полета,за честотите на мозъчните вълни и ред други.Да съгласен съм има и военни оръжия такива, също така има и медицински апаратури които за измислени благодарение на тези знания като примерно скенера за глава,така че това не е причина за паника,разликата между едно огнестрелно оръжие и това не е голяма и двете са създадени с цел контрол досега плашеха хората с разни бомби и огнестрелни оръжия сега ще ги плашат с друго,просто сменят приказката с която ще плашат непослушните деца :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: psihotronika
Категория: Други
Прочетен: 28440
Постинги: 46
Коментари: 60
Гласове: 29
Архив